• 01

    Desain Unik

    Kita duwe kemampuan kanggo mujudake kabeh jinis kursi sing dirancang kanthi kreatif lan berteknologi tinggi.

  • 02

    Kualitas sawise-sales

    Pabrik kita duwe kapasitas kanggo njamin pangiriman ing wektu lan garansi sawise adol.

  • 03

    Jaminan Produk

    Kabeh produk strictly tundhuk karo AS ANSI / BIFMA5.1 lan standar testing Eropah EN1335.

  • Pandhuan Ultimate kanggo Milih Kursi Mesh Sampurna kanggo Karya utawa Play

    Apa sampeyan nggoleki kursi sing cocog kanggo nyengkuyung sampeyan sajrone jam kerja ing kantor utawa sajrone sesi game sing kuat?Kursi bolong tengah mburi minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.Kursi sing dirancang khusus iki nyedhiyakake dhukungan punggung sing kuwat, kepenak lan nyuda lemes, nggawe ...

  • Keuntungan saka Investasi ing Sofa Kursi Berkualitas Tinggi

    Nalika dekorasi ruang tamu, salah sawijining perabot sing paling penting sing kudu ditimbang yaiku sofa.Yen kenyamanan lan istirahat minangka prioritas utama, mula nandur modal ing sofa chaise longue sing berkualitas tinggi mesthi kudu dipikirake.Ana alesan kenapa chaise l ...

  • Nemokake Sofa Recliner sing Sampurna kanggo Ruang Tamu

    Nalika nerangake dekorasi ruang tamu, sofa sing nyaman lan apik banget.Yen sampeyan pengin njupuk istirahat kanggo tingkat sabanjuré, sofa lounge chaise pilihan sampurna kanggo sampeyan.Sofa chaise longue iki dilengkapi pijakan kaki lan sandaran sandaran, prov ...

  • Pengalaman Kenyamanan Utama karo Sofa Recliner

    Nalika nerangake istirahat lan kenyamanan, ora ana sing bisa ngalahake pengalaman santai ing chaise longue.Kombinasi dhukungan upholstered, fungsi miring sing luwes, lan kain pelapis mewah nggawe sofa chaise longue minangka tambahan sing sampurna kanggo ruang tamu utawa kamar ...

  • Angkat ruang sampeyan kanthi kursi sing mewah

    Apa sampeyan pengin nambah sentuhan kecanggihan lan kenyamanan ing ruang tamu?Aja katon luwih saka sawetara ayu armchairs kita.Ing Wyida, kita ngerti pentinge nggawe papan sing ora mung apik gayane nanging uga atraktif.Dirancang kanggo ngunggahake ruangan apa wae, ...

BABAGAN AWAKE DHEWE

Darmabakti kanggo nggawe kursi luwih saka rong puluh taun, Wyida isih ngelingi misi "nggawe kursi kelas kapisan ing donya" wiwit didegake.Ngarahake nyedhiyakake kursi sing paling pas kanggo para pekerja ing ruang kerja sing beda-beda, Wyida, kanthi sawetara paten industri, wis mimpin inovasi lan pangembangan teknologi kursi putar.Sawise pirang-pirang dekade penetrating lan ngeduk, Wyida wis nggedhekake kategori bisnis, kalebu kursi ngarep lan kantor, ruang tamu lan ruang makan, lan perabotan njero ruangan liyane.

  • Kapasitas produksi 180.000 unit

    48.000 unit didol

    Kapasitas produksi 180.000 unit

  • 25 dina

    Order lead time

    25 dina

  • 8-10 dina

    Siklus proofing warna sing disesuaikan

    8-10 dina